Nieuwjaarsconcert Da Capo

Na alle drukte van december zijn er in het begin van het nieuwe jaar natuurlijk ook weer de nodige tradities om hoog te houden. Na een afwezigheid van 2 jaar pakt Da Capo de traditie van het nieuwjaarsconcert weer op.

Op zondag 8 januari 2023 zal Da Capo het jaar muzikaal openen met het nieuwjaarsconcert in ’t Speelkwartier aan de Hannie Schaftlaan te Lisse. Dit jaar zullen Jong Da Capo, de Show & Marchingband en de Harmonie het concert verzorgen.
Vanzelfsprekend is er bij de start van het nieuwe jaar ook aandacht voor de jubilarissen en na het concert is er gelegenheid om onder het genot van een drankje nieuwjaarswensen uit te wisselen.

2023 belooft een mooi muzikaal jaar te worden, zo zullen alle afdelingen weer acte de présence geven op diverse locaties door het jaar heen, zoals tijdens het Bloemencorso van de Bollenstreek en de Lissese Feestweek. Meer informatie kunt in vinden in de agenda op www.dacapolisse.nl

Het nieuwjaarsconcert vindt plaats in ’t Speelkwartier aan de Hannie Schaftlaan 1a in Lisse. Aanvang: 13.00 uur, zaal open 12.30 uur. De toegang is gratis.