Even voorstellen… Jos Jansen

Graag stellen we de artiesten voor die gaan optreden tijdens De Vrienden van Da Capo Live!

Jos Jansen

Jos Jansen is internationaal bekend als bastrombonist. Hij begon met zijn conservatoriumstudie toen hij 21 was. In 1989 studeerde hij af als docerend musicus (Zwolle) en in 1991 als uitvoerend musicus (Hilversum). Al tijdens zijn studie werd hij aangenomen als bastrombonist bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine, waar hij medio 2014 afzwaaide.
Jos Jansen

Als solist trad hij op in diverse landen in Europa, Zuid-Amerika en in de Verenigde Staten. De soloshows van Jos bevatten komische elementen, maar laten vooral een virtuoze trombonist zien, die zowel het klassieke repertoire als lichte muziek op zeer muzikale wijze vertolkt. Jos bracht diverse CD’s uit. Na Blue Topaz (1993), Spot on the Basstrombone (2000) en Just for Fun (2003) verscheen in 2017 de CD Singing Bass Trombone. Een CD met mooie liedjes, waar Jos zijn bastrombone laat zingen, begeleid door mensen die hem dierbaar zijn.

Als solist op bastrombone geeft Jos Jansen workshops en clinics over de hele wereld en is hij veel te gast bij muziekverenigingen. Samen met Cor Knegjens maakte hij het theaterprogramma Jos & Co®️, waar muziek en humor dicht bij elkaar staan. Sinds 2017 toert Jos langs de theaters van Nederland als speciale gast in het theaterprogramma Brel &; Brass.

Jos speelt exclusief op Willson Trombones.
Jos Jansen

Voor meer informatie en kaartverkoop:

https://events.flextickets.nl/event/vrienden-van-da-capo-live

Facebook Jos Jansen