Brood van nu

Brood van Nu uit Noordwijkerhout is opgericht in 2012. Twee gedreven bakkers die de handen ineen hebben geslagen om met hun kennis en ervaring het ambachtelijke broodbakken weer aan de klant te laten zien en proeven.

Bij Brood van Nu wordt het brood gebakken volgens authentieke biologische broodprocessen. Het reguliere assortiment bestaat uit eerlijke ingrediënten en is voor een groot deel ook veganistisch.
Ze gebruiken geen gist in het normale assortiment. Met eerlijke grondstoffen, tijd en bakkerservaring maken ze de heerlijkste desembroden.

De broden worden bevroren aan u geleverd. De broden moeten (ontdooid) worden afgebakken op aangegeven temperatuur. De afbaktijden en temperaturen kunnen variëren per brood en per oven.

De bestelling kan ook tegen een vergoeding van €2,50 bij u thuisgebracht worden. Dit kan in de gehele bollenstreek: Hillegom, Lisse, De Zilk, Sassenheim, Voorhout, Noordwijk en Noordwijkerhout.
De bestelling wordt dan op vrijdag tussen 9:00-16:00 uur bij u geleverd.

U vindt de bakkerij op:
Pletterij 12 2211JT Noordwijkerhout
Ophalen op vrijdag van 10:00-16:00 uur

Voor Da Capo zijn er 5 broden geselecteerd. U kunt kiezen uit:

Desem maïsbrood 500 gram €3,25
Een zomers desem maïsbrood met maïsmeel, tarwebloem, gepofte maïs en zonnebloempitten.

Desem bread and dip 2×200 gram €3,25
Een luchtig meerzadenbrood met decoratie van gepofte mais, sesam, lijnzaad, zonnebloempitten en pompoenpitten.

Desem ciabatta 300 gram €2,-
Door het lange rijsproces krijgt dit deeg extra smaak en een grove structuur. Gebakken op een hete stenenvloer van de oven.

De saffraankaasstick €3,50
Een saffraankaasstick is heerlijk voor bij de borrel of zo uit het vuistje. De boerenkaas wordt gemaakt met volromige Hollandse melk van boerderij / landwinkel Castelijn.

De Pavé 500 gram €3,25
Een echte Franse specialiteit, luchtig meerzadenbrood met een uitgesproken korst smaak.