Info + fun middag

Ontdek muziek en fun bij Da Capo Lisse

Sinds 2017 geeft de dirigent van Jong Da Capo muzieklessen op de basisscholen van Lisse en Lisserbroek. Elk jaar komen er andere scholen aan bod en elke keer worden deze lessen enthousiast ontvangen door docenten en kinderen, want muziekmaken is gewoon leuk en leerzaam.Aansluitend op die lessen organiseert Da Capo op zondag 31 maart een open middag waar kinderen kunnen ontdekken hoe leuk het is om (samen) muziek te maken.Met de jeugdleden van Da Capo kan je zien en horen hoe leuk blaasmuziek en slagwerk bij muziekvereniging Da Capo is! Op deze middag zijn er infostands over alle soorten instrumenten die je allemaal mag uitproberen zodat je kunt ontdekken wat je zelf het leukste vindt. Onze eigen leden helpen je op weg en leggen precies uit hoe alles werkt. Bovendien kun je direct meedoen aan workshops en zijn er hele leuke demonstraties met muziek en op deze middag kan je ook de majorettes en twirlsters van Da Capo zien die regelmatig meedoen aan wedstrijden en die zelfs Nederlands kampioen zijn geworden.

Kom langs en kom alles te weten over de nieuwe Music Kids opleiding die 12 april weer van start gaat. Op deze basiscursus Music Kids leer je noten lezen en samenspelen. Je kan je op de fundag gelijk al inschrijven. Oh ja, voor de fun hebben we ook nog kleurplaten en een muziekquiz. Speciaal voor de pappa’s en mama’s is er gratis koffie/thee en cake.

Kom dus naar de info & fun middag bij Da Capo Lisse op zondag 31 maart, tussen 14:00 en 16:00 uur, in ’t Speelkwartier aan de Hannie Schaftlaan 1a.