Samenwerking Da Capo & Partners gaat door!

Afgelopen mei 2021 is er een actiegroep opgericht: DC & Partners.
Deze groep is met het idee gekomen om een actievere vorm van sponsoring aan te gaan met verschillende regionale partners.

Wat houdt deze samenwerking in?

In samenwerking met deze partners is het mogelijk om actieproducten van “Wereld Wijnen” en “Brood van Nu” te bestellen via een online bestelformulier via onze website.

Een win-win situatie, fondsen voor Da Capo en ook inkomsten en bekendheid voor onze partners.

Alle informatie over de te bestellen producten en de link naar het bestelformulier zijn te vinden onder het kopje “DC&partners” op deze website.

Hoe werkt dat?

Door het online formulier op www.dacapolisse.nl  in te vullen ontvangen wij (vrijwilligers) uw bestelling via e-mail.

Dagelijks wordt de mailbox gecheckt en sturen wij u een bevestiging van uw bestelling en u ontvangt een betaalverzoek. Als uw bestelling op woensdag vóór 20:00 uur binnen is en op woensdag vóór 22:00 uur is betaald, dan ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging van betaling, waarmee u op vrijdag of zaterdag uw bestelling in de winkel van de partner kunt ophalen.

Let op: bij Brood van Nu kan dit alleen op vrijdag.

Geen e-mail ontvangen?

Check uw spamfolder. We merken dat vooral bij @hotmail.com (of @hotmail.nl) en bij @live.nl onze e-mail in de spambox terecht komt.

Heeft u na twee dagen nog niks van ons gehoord, dan horen wij dit graag van u!

Voor vragen kunt u terecht bij: bestellen@dacapolisse.nl

Nieuwe producten?

Mocht U zelf ondernemer zijn of iemand kennen die geïnteresseerd is en ook via ons zijn/haar producten wil verkopen stuur dan een mail naar bestellen@dacapolisse.nl.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om een geweldige samenwerking aan te gaan.